Thamshavnbanens Venner

...med en bred interesse for et smalt spor!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Home Nyhetsarkiv ThbV nyheter Dugnadsrapport!

Dugnadsrapport!

E-post Skriv ut PDF

For en gangs skyld fikk vi strålende vær dernne lørdagen, mellom regnvær både før og etter. Dagen skulle vise seg å bli strålende. Oppmøte ved vognhallen på Løkken resulterte i 11 "mann" som fordelte seg på kaffetrakting, klargjøring av utstyr og rigge både maskin og bil for kjøring til Svorkmo, hvor dugnaden skulle foregå. Mens noen klarte seg godt med å sitte på Ford, ville andre veldig gjerne få kjøre på jernbanen, med Store-Bjørn!

Opplegget ble noe amputert p.g.a. at den bestilte gravemaskinen ikke kom, men vi fant da mange oppgaver å begynne med. Vinduet på trafoen ble pleiet med både skrape og beis, og området rundt pakkhuset ble ryddet og rensket for buskas. En annen oppgave var å se om det var mulig å gjøre noe med stoppbukken ved pakkhuset.
Den har vært nedgrodd i mange år. Her må en si at Marcus Bull gjorde en iherdig innsats, for bukken kom fram, og står nå bare å gleder seg til å få sportilknyttning igjen en gang i framtiden.

Ellers hadde undertegnede ordnet med traktor og henger, slik av vi fikk fjernet noe av rotet som har preget vognremissen på Svorkmo i mange år. Samtidig la vi ned en del arbeid i å rette opp rampen innover i hallen. Her har det gamle treverket råtnet opp, og det var behov for å støtte det opp med noe nytt.

Svorkmo dugnad_2

Ellers gjorde Kalseth-damene fra Å like godt inntrykk også i år når det gjelder lunsj og middag.
De blir satt veldig stor pris på, og de fyller en viktig plass i å mette dugnadsfolket etter strabasene. Som dere ser har dugnadsgjengen det veldig godt under lunsjfotograferingen, og bildet vitner om at små, så vel som store er med på dugnad på Thamshavnbanen!

Vi vil selvsagt takke alle for oppmøtet, og vi er sikker på at flere allerede gleder seg til neste gang.

Svorkmo dugnad

 

Sist oppdatert fredag 30. september 2011 23:46  

Bli medlem!

Medlemsskap i Thamshavnbanens Venner koster kr 250,- pr år. Du vil motta medlemsbladet Metersporet med ca. 4 utgivelser i året.
E-postadresse:
Navn
Adresse & telefonnr:
For å forhindre spam så har vi et sikkerhetsspørsmål: Hvor mange øyne har en normal person?

FACEBOOK