Dette er Norges flotteste spahotell

Vinteren og julen nærmer seg med stormskritt, noe som betyr mer mørke og ikke minst hektiske førjulsdager. Unngå stress, mas og slitsomme dager ved å unne deg pleie av kropp og sjel.

Book deg inn på et spa hotell i Norge og kjenn skuldrene senke seg. Her er våre anbefaleringer;

Farris bad

Farris bad i Larvik er en lave skuldre garantist. Spa hotellet er Nordens største, og byr på enestående behandlinger, som for eksempel en velgjørende skrubb, massasje eller kurbad.

Her vil både kropp og sinn slippe taket på spenninger, og du vil etter oppholdet nesten føle at du svever på en sky.

Farris er perfekt både om du vil reise alene, eller med en du er glad i da dere kan velge mellom flere ypperlige parbehandlinger. Farris bad kommer utvilsomt til å være en plass du drar tilbake til, reiser du hit.

Clarion Collection Hotel With

Spa hotellet som ligger i Tromsø, eller «Nordens Paris» som det også er kjent som, er en eventyrlig plass for deg som vil kombinere arktiske eventyr med deilig avslapning. Her tilbys du behandlinger som fotpleie, peeling, aromabad, massasje og annen hudpleie.

Spa hotellet gir rett og slett ekte velvære.

Solstrand Hotel & Bad

Du får ikke mer estetisk utsikt enn hva du får hos Solstrand Hotel & Bad. Fortryllende badstuer og svømmebasseng er hva som venter deg, og selvsagt en unik utsikt over fjorden. Hotellet har også nordisk natur som tema, da hele bygget er av treverk i eik og bjørk.