Europas mest spennende reiser

Du kan komme deg overraskende langt når du reiser med toget. For det første strekker den norske toglinjen seg gjennom alle kriker og kroker i vårt langstrakte land, men du kan også komme deg til stort sett alle land i Europa. 

Ikke bare er det avslappende med en tur på skinner, du får også oppleve naturen og byen på en helt annen måte. Her er noen togturer som er verdt å utforske

Oslo- København

Sjekk inn på hotell i Oslo, og opplev hovedstaden en dag eller to før du reiser videre. Selve togturen til København tar rundt syv timer, og tar deg gjennom et flott og koselig landskap.

Vel fremme i «kongens by» er det et hav at utvalg av attraksjoner. Du kan enten besøke det anerkjente tivoliet, eller velge mellom en rekke restauranter, barer og imponerende museer.

København- Hamburg

Når du er ferdig i København ligger Tyskland bare et steinkast unna, og turen til Hamburg tar bare knappe fem timer. Tysklands nest største by har en rik historie, og det er ikke mangel på severdigheter på Europas største havneby. 

Vandre i den enorme shoppinggaten, eller ta en herlig guidet tur ved båten gjennom de endeløse kanalene byen huser på. Uansett hva du velger er Hamburg en by du garantert forelsker deg i.

Interrail gjennom Europa

Når du er i Hamburg er du på mange måter i interrailens sentrum. Nå kan du velge og vrake mellom destinasjoner. Dra sørøst for å oppleve byer som Berlin, Praha og Budapest- eller vest for å se Amsterdam og Paris. Valget er ditt.