Opplev Bergens skatter med Flåmsbana

Hva med en tur til selve hjertet i de norske fjordene? Bergen byr på den perfekte kombinasjon av storby, kultur og natur opplevelser. Om du drar på sommeren, vinteren eller høsten, har ingen betydning. Bergen er et herlig feriemål uansett når på året du reiser.

Bo på hotell i Bergen, mens du utforsker et hav av kunstskatter eller mens nyter panoramautsikt over byen. Her er aktiviteter til enhver smak og du er garantert å finne noe du liker.

I Bergen er det masse å velge mellom og passer for deg som reiser med familien og deg som reiser med kjæresten. Men det beste er at du kan reise med en av Norges mest populære turistattraksjoner, Flåmsbana.

Flåmsbana

Den spektakulære turen som går fra Myrdal til Flåm er 20 kilometer lang, og er flere ganger kåret til en av verdens beste togreiser. Turen viser norsk natur på sitt beste og er en av de bratteste jernbanestrekningene på normalspor.

Med vendetunneler bygget for hånd, fosser som skjærer gjennom fjell og stupbratte fjellsider gir Flåmsbana deg en slående opplevelse. Turen går forbi Rallarveggen, sensasjonelle fossefall, hvitefjelltopper og idylliske gårder som klenger seg fast i bratte skråninger.

På den 1 time lange strekningen, stopper toget opp på Kjofossen slik at du kan nyte utsikten mens du trekker frisk luft. Kjofossen er også ypperlig for fotografering da dens sjeldne utsikt er veldig Instagram vennlig. Så for en opplevelse av de sjeldne anbefales en tur med Flåmsbana.

God tur!

bergen-marathon-clear-cover
Bergen