Praktiske tips til togreisen

Dersom du planlegger en lengre togreise, kan det være greit å forberede seg godt på forhånd. Du kan da være sikker på at du får med deg det du trenger til reisen. Du kan fint kombinere både sykkel og tog, om du ønsker å være sprek i ferien. Sykkelen din kan medbringes sammen med annen bagasje på de fleste togreisene.

Du bør derimot sjekke hvor mye bagasje som kan tas med på forhånd. På denne måten vil du være sikker på at du ikke må etterlate noe på perrongen. På enkelte togreiser kan du ta med deg både kjæledyr og ski, uten at du må betale mer i billettpenger. Du kan derfor fint planlegge en togreise både sommer og vinter.

Internett og annen underholdning

Du finner enkelt frem til underholdningen som tilbys på toget. Du kan selvsagt ta med deg en god bok, om du foretrekker å lese på togreisen. Du kan også nyte synet av det vakre landskapet som ofte viser seg utenfor togvinduene. På de aller fleste togene, kan du enkelt koble deg på WiFi, uten at det koster deg en krone ekstra.

På mange tog i Norge kan du bruke en app for å få tilgang til populære lydbøker. Du kan også se podcaster, om du synes at dette er passende underholdning. Du kan også bruke tiden til å planlegge reisen før du ankommer neste stoppested. For at du skal få fullt utbytte av togreisen din i både inn og utland, er et derfor viktig at du setter deg inn i tilbud og rabatter før avreise.