Reis komfortabelt- med toget!

På jakt etter en estetisk opplevelse? Da anbefaler vi en rundtur gjennom Norge med toget. Len deg tilbake i setet og nyt de vakre fjordene på Vestlandet, eller Sørlandets idylliske skjærgårder. En togtur i vårt fedreland handler så my mer om komme seg fra A til Å. Her blir du nesten en del av naturen- og kulturen, samtidig som du får en nærhet av landskapet på en helt annen måte enn du gjør om bord i et fly.

En unik ro kombinert med mektig utsikt og en enestående reiseglede er hva som venter deg.

Disse turene ville vi tatt

Bergensbanen er en av de vakreste naturopplevelsene du kan oppleve med toget. Reisen går i gjennom mektig fjellandskap fra Oslo til Bergen. I tillegg til å knytte de største byene i landet vårt sammen, får du en sjelden mulighet til å utforske begge byene på en og samme reise. Overnatt på hotell i Bergen mens du venter på neste avgang. Byen med de syv fjell tilbyr kultur- og historieopplevelser utenom det vanlige.  

Strekningen mellom Trondheim og Bodø, bedre kjent som Nordlandsbanen er Norges lengste toglinje. Her blir du tatt med i gjennom 729 kilometer med variert landskap, som inneholder både kystterreng, høyfjell og innlandsbygder. 

Dovrebanen gir deg garantert en svært innholdsrik reisedag. Den syv timer lange turen gjennom blant annet Gudbrandsdalen, Jotunheimen og Dovrefjell tar deg med til noen av landets mest populære nasjonalparker. Dovrebanen vil utvilsomt gi deg en uforglemmelig reise.