Slik gir du feriehuset ditt maksimal komfort

Slik gir du feriehuset ditt maksimal komfort

For å nyte ferien fullt ut, har vi her et forslag: Vær forsiktig med innredningen i feriehuset ditt! Vi glemmer ofte dette aspektet, kanskje fordi ferier er et unntak, og ikke regelen. Og vi ender opp med å fylle det med gamle møbler som vi ikke helt vet hvordan vi skal bruke, med det resultat at atmosfæren alltid blir litt trist.

I stedet bør vi anstrenge oss og investere litt for å kunne nyte fritiden og dermed skape et komfortabelt og koselig sted – og fremfor alt designet etter vår smak, slik som i hjemmet.

Noen små triks for å livne opp feriehjemmet ditt

Det er ikke nødvendig å bruke en formue for å få et koselig og trivelig feriehus. En liten titt på nettsteder som https://www.gardenstore.no/, som tilbyr mange gode løsninger til hjem og hage, bekrefter at tilbehøret utgjør hele forskjellen. Et rom kan for eksempel enkelt lives opp med nye gardiner, puter og andre dekorative elementer. Disse kan med fordel brukes innendørs og i hagen for å lyse opp omgivelsene.

For eksempel blir store puter laget av vannavstøtende materialer et flott tilbehør til stuen. Dette skaper perfekte sitteplasser ute på solfylte dager, spesielt om de kombineres med lave bord, som alltid er praktiske for å plassere ting på, som tallerkener og glass til et uformelt måltid. 

Lamper og stearinlys er perfekte for å skape en varm og koselig atmosfære dersom de plasseres i et hjørne med lite belysning. Husk sammenleggbare stoler for utendørsbruk: De er uvurderlige for å nyte og slappe av på sommerdager, men de gjør også nytte inne dersom du må arrangere et improvisert selskap når noen venner plutselig dukker opp!