Utforsk Norge med toget

Høstferien er rett rundt hjørnet, og hva er vel bedre enn å feriere i vårt langstrakte land? Du finner ingen bedre måte å bli kjent med vårt fedreland enn ved å ta toget!

Ikke bare får du se og oppdage nye steder, det er også utrolig avslappende sammenlignet med å kjøre bil. Her har du større plass, du unngår trafikk og ikke minst så slipper du selv å kjøre. Isteden kan du slappe av med en god bok du alltid har hatt lyst til å lese, eller du kan til og med sitte å nyte den mektige naturen Norge har å by på.

Oslo, begivenhetens sentrum

Når du reiser med toget kommer du ikke utenom vår vakre hovedstad. Så å si alle toglinjer går i gjennom her, og dette er utvilsomt byen for deg som elsker nye opplevelser. Her får du alt av fart og moro til rolige kulturbegivenheter, men det beste må nok være det spennende matutvalget byen gjemmer på.

Besøk en restaurant i Oslo sentrum og oppdag smaker du aldri har opplevd maken til. Du får alt av eksotiske retter til tradisjonsrike måltider, rett fra det Norske kjøkken. Er du glad i noe godt i glasset, finnes det også utallige plasser å besøke.

Avslutt middagen med litt sightseeing og opplev kultur på sitt beste, eller kanskje du foretrekker å svi av litt kroner på shopping? Her er det bare å velge og vrake, og du er garantert å finne noe som passer din smak. God ferie!